De herfst is begonnen.

Het begint zelfs al iets kouder te worden. Laten we wel zeggen het weer van vorige week was ook best wel warm voor een beginnende herfstdag. Ik had dus ook vorige week enkele herfst fotoshoots ingepland staan en dat was een ander gevoel dan we gewend waren. We hebben prachtige foto’s gemaakt met pompoenen in het parkje hierachter. De pompoenen hebben we van Boerderij Groeizaam. Ben je daar al eens geweest? Ze hebben de hele oprijlaan vol pompoenen liggen. Geweldig om te zien en je kunt ze er natuurlijk ook kopen tevens kun je hier terecht voor 100% biologische producten.


Lynde vond het geweldig leuk om op te foto te gaan. We hadden gekozen voor een herfst sfeer maar omdat het zo warm was, staat Lynde niet met een gezellige sjaal en muts op de foto maar met een prachtige stoere jurk met korte mouwen. Dat gaf wel een andere indruk van de herfst die zijn intrede aan het doen was op 01 oktober 2023.

Lynde pompoenen herfst fotoreportage

Bij de herfst denk ik aan pompoenen en de prachtige kleuren van de bladeren variërend van geel, oranje tot rood en bruin. Heerlijke herfstwandelingen en lekker dollen in het bos met kinderen in de regenlaarsjes. Ik weet dan ook zeker dat deze momenten nog gaan komen. Maar nu hebben we een prachtige fotoreportage met pompoenen in een stoere jurk met korte mouwen omdat het nog lekker warm was.

Weet je wat trouwens ook heel leuk is om met de pompoenen te gaan doen? Uithollen en er een Halloween gezicht van maken. Je kunt nu dan ook een leuke workshop hiervoor volgen bij Intratuin in Emmeloord. Ik heb mijn kinderen hier al voor aangemeld. Ga jij dit ook doen? Ze vinden dit vast geweldig! Geef hem een spooky, vrolijk of gek gezicht, het kan allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *