Mariska Slump, uw fotograaf

Hoi, ik ben Mariska Slump Stoelwinder de drijvende kracht achter Slump Fotografie.

Taarten bakken, lekker eten, netflixen, leuke dingen doen met mijn gezin, vrienden of familie daar houd ik van. Ik ben perfectionistisch, zorgzaam, geduldig, meedenkend en spontaan. Je mag mij midden in de nacht altijd wakker maken voor een lekker kopje koffie. Als fotograaf en ondernemer, gevestigd in het gezellige Emmeloord.

Sinds 2005 ben ik actief als fotograaf. Fotograferen is altijd een grote passie van mij geweest. Ik heb de basis- en vakopleiding gevolgd aan de fotovakschool in Apeldoorn. Na het succesvol afsluiten van deze opleiding ben ik mij gaan specialiseren in portretfotografie en newbornfotografie ook heb ik gewerkt in een fotozaak. Door de jaren heen heb ik diverse opleidingen en workshops gevolgd. Vol enthousiasme blijf ik dit ook doen zodat ik mijn visie en creativiteit nog verder kan vergroten. 

Naast fotograaf ben ik ook moeder en bonusmoeder en heb ik een parttime baan bij een bank. Nu de jongste naar school gaat, heb ik weer tijd om van mijn passie mijn werk te maken en ben ik mijn bedrijf “Slump Fotografie“ gestart. Ook besloot ik de opleiding tot natuurlijk lichtfotograaf te volgen bij “Willie Kers”.  Zodat ik mijn vaardigheden als fotograaf en als ondernemer nog verder kan door ontwikkelen net als mijn liefde voor het werken met beeld. 

Mijn grootste inspiratiebron is de wereld om mij heen. Foto’s helpen je herinneringen levendig te houden, je voelt en beleefd het moment opnieuw. Foto’s helpen je vasthouden en koesteren. Het zijn vereeuwigde momenten op beeld. Ik kan herinneringen op beeld enorm waarderen. Ik wil ze dan ook graag met mijn camera voor je vastleggen.

Mariska slump fotoreportage Emmeloord

“In de eenvoudigste momenten schuilen vaak de mooiste herinneringen”

Kinderfotografie

Mooie foto’s van je kind(eren). Net een tikkeltje anders! Unieke portretten met een vleugje magie. Dat wil jij toch ook?

Gezinsfotografie

Van Peuter tot Puber. Met je gezin of familie op de foto. Dierbare momenten. Een waardevolle herinnering voor later. 

Cake Smash

Hoera, Bijna 1 jaar! Dit is zo’n bijzonder moment. Dat wil je vastleggen. Taart en foto’s. Dit is gewoon te leuk!