Mariska Slump, uw fotograaf

Hoi, ik ben Mariska Slump Stoelwinder de drijvende kracht achter Slump Fotografie.

Taarten bakken, lekker eten, netflixen, leuke dingen doen met mijn gezin, vrienden of familie daar houd ik van. Ik ben perfectionistisch, zorgzaam, geduldig, meedenkend en spontaan. Je mag mij midden in de nacht altijd wakker maken voor een lekker kopje koffie. Als fotograaf en ondernemer, gevestigd in het gezellige Emmeloord.

Sinds 2005 ben ik bezig met fotografie, een grote passie van mij. Ik heb de basis- en vakopleiding gevolgd aan de fotovakschool in Apeldoorn. Na het succesvol afronden van deze opleiding, ben ik me gaan specialiseren in portretfotografie en newbornfotografie. Ook heb ik ervaring opgedaan in een fotozaak. In de loop der jaren heb ik verschillende opleidingen en workshops gevolgd. Met enthousiasme blijf ik dit doen, zodat ik mijn visie en creativiteit steeds verder kan ontwikkelen.

Naast fotograaf ben ik moeder en bonusmoeder en werk ik parttime bij een bank. Nu mijn jongste naar school gaat, heb ik weer tijd om van mijn passie mijn werk te maken en startte ik mijn bedrijf “Slump Fotografie”. Ik besloot ook de opleiding tot natuurlijk lichtfotograaf te volgen bij “Willie Kers” om mijn vaardigheden als fotograaf en ondernemer verder te ontwikkelen, net als mijn liefde voor werken met beeld.

Mijn grootste inspiratiebron is de wereld om mij heen. Foto’s helpen je herinneringen levendig te houden, je voelt en beleefd het moment opnieuw. Foto’s helpen je vasthouden en koesteren. Het zijn vereeuwigde momenten op beeld. Ik waardeer herinneringen op beeld enorm en leg ze graag met mijn camera voor je vast. Als fotograaf in Emmeloord focus ik me op kinderfotografie en gezinsfotografie. Laat me je enthousiast maken en die bijzondere momenten voor jou vastleggen!

Mariska slump fotoreportage Emmeloord

“In de eenvoudigste momenten schuilen vaak de mooiste herinneringen”

Kinderfotografie

Mooie foto’s van je kind(eren). Net een tikkeltje anders! Unieke portretten met een vleugje magie. Dat wil jij toch ook?

Gezinsfotografie

Van Peuter tot Puber. Met je gezin of familie op de foto. Dierbare momenten. Een waardevolle herinnering voor later. 

Cake Smash

Hoera, Bijna 1 jaar! Dit is zo’n bijzonder moment. Dat wil je vastleggen. Taart en foto’s. Dit is gewoon te leuk!

Jouw Verhaal, Mijn Lens: Krachtige Fotografie in Emmeloord.