Gezinsfotografie - vang herinneringen, deel liefde

vriendinnen shoot emmeloord - familiefotograaf emmeloord - gezinsfotografie

Beleef samen een onvergetelijke gezinsshoot! “De tijd staat niet stil,” en voordat je het weet, groeien de kinderen op. Elk jaar brengt veranderingen met zich mee. Foto’s zijn niet alleen plezierig maar ook kostbaar!

Leg de spontane knuffels, steun en verbinding vast met mijn ervaren blik als gezinsfotograaf. Een herinnering die met de tijd alleen maar waardevoller wordt. Geniet van een gezellig moment met het gezin, waarbij we niet alleen de standaardfoto maken, maar ook wat speels plezier toevoegen. Samen lachen met papa, knuffelen met mama, of gek doen met broer of zus – dat zijn de momenten om te koesteren.

Mis deze kans niet om de unieke kenmerken van jullie gezin vast te leggen met familiefotografie. Boek nu een gezellige familiefotoshoot!

Hoe ga ik te werk?

01

Voor de shoot

Een afspraak voor jullie fotoshoot. Dit kan eenvoudig via het contactformulier of telefonisch. Samen plannen we een geschikte datum, tijd en locatie. Gezellig, je hebt geboekt!  We houden contact via whatsapp of de mail over de weersomstandigheden.

Je ontvangt van mij een toestemmingsformulier, deze ontvang ik graag getekend retour. We stemmen af welk pakket je wil afnemen. Ruim een week vooraf aan de fotoshoot ontvang je van mij de factuur. Nadat deze voldaan is kan het echte plezier beginnen. 

02

Shooting Day!

Het is zover, we treffen elkaar op de afgesproken locatie. 

Eventuele accessoires en kledingstukken heb ik meegenomen naar de locatie. i.v.m. de spanningsboog van kinderen begin ik vaak met de groepsfoto’s. Ook is het voor sommige kinderen fijn om niet meteen alleen op de foto te gaan. Door tijd te nemen en even te dollen biedt het de gelegenheid om iedereen op de foto te zetten zoals ze zijn

03

Na de shoot

Binnen 3 weken, zodra de foto’s klaar zijn, ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de online gallery. Je kunt deze code delen met je familieleden.

In de gallery staan de geselecteerde foto’s. Door een rating van 3 sterren bij de foto te geven laat je mij weten welke foto’s je graag wilt ontvangen. Wil je meer foto’s bestellen, dan kan dat. Het pakket  bepaald hoeveel foto’s je kunt uitkiezen middels de sterren methode. De door jullie geselecteerde foto’s verzend ik vervolgens via WeTransfer naar jullie toe. De eventuele aanvullende bestelling gaat via het programma.

*

Client Closet

Ik heb een aantal kledingstukken beschikbaar die tijdens de shoot gedragen kunnen worden. Ook voor kinderen zijn er mogelijkheden om kleding te gebruiken. Als jullie een shoot bij mij boeken en hier gebruik van willen maken vraag dan naar de mogelijkheden.

“Foto’s zijn waardevolle investeringen in de herinneringen van morgen.”

Kinderfotografie

Mooie foto’s van je kind(eren). Net een tikkeltje anders! Unieke portretten met een vleugje magie. Dat wil jij toch ook?

Gezinsfotografie

Van Peuter tot Puber. Met je gezin of familie op de foto. Dierbare momenten. Een waardevolle herinnering voor later. 

Cake Smash

Hoera, Bijna 1 jaar! Dit is zo’n bijzonder moment. Dat wil je vastleggen. Taart en foto’s. Dit is gewoon te leuk!

Jouw Verhaal, Mijn Lens: Krachtige Fotografie in Emmeloord.