Vang herinneringen, deel liefde

vriendinnen shoot emmeloord

Maak de tijd voor een familie reportage. Voor je het weet is iedereen in je gezin alweer wat groter gegroeid. De tijd staat niet stil… Elk jaar veranderen jullie weer een beetje.

Foto’s zijn zo leuk en zo waardevol!

Een vereeuwigd moment vastgelegd. De ongedwongenheid, de spontane knuffel, de steun en toeverlaat, de verbinding. Een herinnering die door de jaren heen blijft groeien in betekenis.

Een leuk moment om samen met je familie te beleven. 

Natuurlijk maken we de standaard familiefoto voor bijv. opa of oma. Maar een beetje geregisseerd spontaan is ook wel erg leuk. Even dollen met papa of mama of met je grote broer of zus. Dat zijn toch heerlijke momenten om vast te houden, te koesteren.

foto’s van de momenten die jullie kenmerken als gezin!

Werkwijze

01

Voor de shoot

Een afspraak voor jullie fotoshoot. Dit kan eenvoudig via het contactformulier of telefonisch. Samen plannen we een geschikte datum, tijd en locatie. Gezellig, je hebt geboekt!  We houden contact via whatsapp of de mail over de weersomstandigheden.

Je ontvangt van mij een toestemmingsformulier, deze ontvang ik graag getekend retour. We stemmen af welk pakket je wil afnemen. Ruim een week vooraf aan de fotoshoot ontvang je van mij de factuur. Nadat deze voldaan is kan het echte plezier beginnen. 

02

Shooting Day!

Het is zover, we treffen elkaar op de afgesproken locatie. 

Eventuele accessoires en kledingstukken heb ik meegenomen naar de locatie. i.v.m. de spanningsboog van kinderen begin ik vaak met de groepsfoto’s. Ook is het voor sommige kinderen fijn om niet meteen alleen op de foto te gaan. Door tijd te nemen en even te dollen biedt het de gelegenheid om iedereen op de foto te zetten zoals ze zijn

03

Na de shoot

Binnen 3 weken, zodra de foto’s klaar zijn, ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de online gallery. Je kunt deze code delen met je familieleden.

In de gallery staan de geselecteerde foto’s. Door op de hartjes bij de foto te klikken laat je mij weten welke foto’s je graag wilt ontvangen. Wil je meer foto’s bestellen, dan kan dat. Het pakket  bepaald hoeveel foto’s je kunt uitkiezen middels de hartjes methode. De door jullie geselecteerde foto’s verzend ik vervolgens via WeTransfer naar jullie toe. De eventuele aanvullende bestelling gaat via het programma.

*

Client Closed

Ik heb een aantal kledingstukken beschikbaar die tijdens de shoot gedragen kunnen worden. Ook voor kinderen zijn er mogelijkheden om kleding te gebruiken. Als jullie een shoot bij mij boeken en hier gebruik van willen maken vraag dan naar de mogelijkheden.

“Foto’s zijn waardevolle investeringen in de herinneringen van morgen.”

Kinderfotografie

Mooie foto’s van je kind(eren). Net een tikkeltje anders! Unieke portretten met een vleugje magie. Dat wil jij toch ook?

Gezinsfotografie

Van Peuter tot Puber. Met je gezin of familie op de foto. Dierbare momenten. Een waardevolle herinnering voor later. 

Cake Smash

Hoera, Bijna 1 jaar! Dit is zo’n bijzonder moment. Dat wil je vastleggen. Taart en foto’s. Dit is gewoon te leuk!