Beleef de emotie van kinderfotografie: Kleine avonturen, groot geluk in prachtige beelden

kinderfotograaf emmeloord - kinderfotografie

Het vastleggen van de “ik” momenten van je kinderen is van onschatbare waarde. Het moment waarom ze zichzelf zijn. Nieuwsgierig, ondernemend, op avontuur gaan met een frisse kijk op dingen. Of ze nu actief op ontdekking zijn of rustig een bloemetje bestuderen, het is allemaal genieten!

Dat is precies de reden waarom ik fotograaf ben geworden. Deze beelden zijn onmisbaar en ik wil ze voor je vastleggen.

Door het gebruik van zachte belichting, natuurlijke achtergronden en speelse composities, creëer ik een betoverende sfeer om tot dat ene beeld te komen wat jij groot aan de muur wilt hangen.

Als kinderfotograaf in Emmeloord leg ik met liefde de vrolijke momenten van jouw kinderen vast, zodat je ze voor altijd kunt koesteren.

Hoe ga ik te werk?

01

Voor de shoot

Een afspraak voor jullie fotoshoot. Dit kan eenvoudig via het contactformulier of telefonisch. Samen plannen we een geschikte datum, tijd en locatie. Gezellig, je hebt geboekt! We houden contact via whatsapp of de mail over de weersomstandigheden.

Je ontvangt van mij een toestemmingsformulier, deze ontvang ik graag getekend retour. We stemmen af welk pakket je wil afnemen. Ruim een week vooraf aan de fotoshoot ontvang je van mij de factuur. Nadat deze voldaan is kan het echte plezier beginnen.

02

Shooting Day!

Het is zover, we treffen elkaar op de afgesproken locatie. 

Eventuele accessoires en kledingstukken heb ik meegenomen. Tijdens de fotoshoot gaan we lekker spelen, opdrachtjes doen, en genieten.  

Heeft u zelf leuke ideeën of wensen, laat het mij gerust weten.

03

Na de shoot

Binnen 3 weken, zodra de foto’s klaar zijn, ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de online gallery. Je kunt deze code delen met je familieleden.

In de gallery staan de geselecteerde foto’s. Door een rating van 3 sterren bij de foto te geven laat je mij weten welke foto’s je graag wilt ontvangen. Wil je meer foto’s bestellen, dan kan dat. Het pakket  bepaald hoeveel foto’s je kunt uitkiezen middels de sterren methode. De door jullie geselecteerde foto’s verzend ik vervolgens via WeTransfer naar jullie toe. De eventuele aanvullende bestelling gaat via het programma.

“Met elke klik van de camera creëer ik een blijvend stukje geschiedenis.”

Kinderfotografie

Mooie foto’s van je kind(eren). Net een tikkeltje anders! Unieke portretten met een vleugje magie. Dat wil jij toch ook?

Gezinsfotografie

Van Peuter tot Puber. Met je gezin of familie op de foto. Dierbare momenten. Een waardevolle herinnering voor later. 

Cake Smash

Hoera, Bijna 1 jaar! Dit is zo’n bijzonder moment. Dat wil je vastleggen. Taart en foto’s. Dit is gewoon te leuk!

Jouw Verhaal, Mijn Lens: Krachtige Fotografie in Emmeloord.