Feest! alweer een jaartje ouder

Laten we ervoor zorgen dat je die cakesmash-fotoshoot voor de eerste verjaardag van je kleintje niet mist! Het zijn momenten die je voor altijd wilt koesteren

Smash en Splash

Een cakesmash fotoshoot is dé perfecte keuze! Laat me je vertellen waarom.

Een cakesmash fotoshoot is als een groot feest voor je kleintje. Is jouw kleine spruit bijna jarig? Dan is een cakesmash fotoshoot echt iets voor jullie! Tijdens deze unieke fotoshoot wordt jouw peuter geplaatst in een vrolijke setting met een prachtige taart. Of je nu de voorkeur geeft aan je gezellige thuisomgeving waar je jezelf kunt zijn, of een speciale buitenlocatie met leuke accessoires en de mooie natuur als achtergrond.

Het doel?
Laat je kleine heerlijk spelen met de taart, voelen hoe zacht en zoet hij is en er volop van genieten! En wat krijg je dan? Een schat aan vrolijke en grappige foto’s die de oprechte blijdschap van je kindje vastleggen, soms zelfs hilarisch. Het zijn kostbare momenten die voor altijd gekoesterd zullen worden.

Maar waarom zou je kiezen voor een cakesmash fotoshoot? Nou, het is veel meer dan alleen maar foto’s maken van je peuter met een taart. Het is een complete ervaring, een viering van een bijzonder moment in het leven van je kind. En weet je wat zo geweldig is? Deze foto’s kunnen een mooie herinnering worden die je kunt koesteren en delen, bijvoorbeeld door ze te gebruiken voor op een uitnodiging of als decoratie voor de verjaardag.

Een cakesmash fotoshoot is ook heel speciaal:

Ten eerste, dat moment van één jaar worden is uniek en komt niet meer terug. Laten we dit bijzondere moment samen vieren en vereeuwigen!

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de taart. Deze wordt speciaal door jou uitgekozen, waardoor het een persoonlijke touch krijgt die de fotoshoot extra bijzonder maakt. Maar voordat de taart tevoorschijn komt, maken we eerst prachtige portretfoto’s van je kind. Het zijn de eerste portretfoto’s van een nieuwe fase in het leven van je kleintje.

En dan komt het feestje! Zodra de taart tevoorschijn komt, verandert de fotoshoot in een klein feestje. Je kindje mag helemaal los gaan met de taart, kliederen, smullen en lachen. En geloof me, dit worden foto’s waar je nog jarenlang met een grote glimlach naar terugkijkt!

Het resultaat? Een schat aan vrolijke en liefdevolle herinneringen die je voor altijd zult koesteren.

cakesmash emmeloord friesland flevoland

Het leven zit vol speciale momenten en herinneringen, zorg dat je ze in beeld hebt laten brengen!

Vier de eerste verjaardag in stijl!

Hoe werkt het?

Afhankelijk van het door jou gekozen pakket, geniet je van een sessie van 45 tot 60 minuten, inclusief prachtige smash- en splashfoto’s. Dit betekent dat je niet alleen mooie beelden hebt van het taartmoment, maar ook van je kleintje dat plezier beleeft in het badje na het taartfestijn. Houd er wel rekening mee dat het badje niet beschikbaar is op buitenlocaties.

Voordat we beginnen, bespreken we graag jouw wensen. Op basis daarvan bestel ik een heerlijke taart, aangepast aan jouw voorkeuren. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, heb je de keuze uit verschillende soorten taarten: een Cupcake Smash-taart in een door jou gekozen kleur, een Thema Smash-taart waarbij je inspraak hebt in het thema, of met het Cake VIP-pakket bepaal je zelfs de vulling van je Themataart of cupcake taart.

Praktische info!

Er zijn een paar praktische zaken om rekening mee te houden. Zorg ervoor dat je kleintje niet vlak voor de shoot heeft gegeten. Vergeet niet alleen schone kleren voor je peuter mee te nemen, maar ook een reserve setje voor jezelf.

Je mag altijd zorgen voor een lekkere grote handdoek waarin je je kleintje kan wikkelen als het uit het badje komt. Wat ook altijd handig is, is om een beetje eten en drinken mee te brengen en eventueel een favoriet speeltje.

Bij de Cake Luxe en Cake VIP pakketten zit ook nog eens spetterpret inbegrepen!

Moet ik op tijd reserveren?

De afspraak voor een cakesmash fotoshoot kun je het beste enkele weken voor de verjaardag van jouw kleintje afspreken. Dit geeft mij voldoende tijd om alles tot in de puntjes voor te bereiden, zodat de foto’s klaar zijn om te schitteren op de speciale dag. Zo kunnen we ook eventuele fotoproducten op tijd bestellen indien gewenst.

Ik wil "smashen" maar geen taart!

Heb je liever iets anders dan een cakesmash shoot? Geen probleem! We kunnen de taart vervangen door bijvoorbeeld donuts of een taart met losse donuts. Geef het gerust door en we kijken wat we kunnen doen.

Ik kijk er naar uit om samen met jullie te smashen!

Kinderfotografie

Mooie foto’s van je kind(eren). Net een tikkeltje anders! Unieke portretten met een vleugje magie. Dat wil jij toch ook?

Gezinsfotografie

Van Peuter tot Puber. Met je gezin of familie op de foto. Dierbare momenten. Een waardevolle herinnering voor later. 

Cake Smash

Hoera, Bijna 1 jaar! Dit is zo’n bijzonder moment. Dat wil je vastleggen. Taart en foto’s. Dit is gewoon te leuk!

Jouw Verhaal, Mijn Lens: Krachtige Fotografie in Emmeloord.