Kerst wordt nog betoverender met de "Kerst Mini Shoot"!
Deze shoot is perfect voor kinderen.

Bij kerst denk ik aan; Heerlijk genieten van prachtig versierde kerstbomen en de fonkelende lichtjes. Gezellige foto’s, Kerstkaarten versturen, Lekker eten en samenzijn met familie en vrienden. Dat zijn warme herinneringen waar ik van houdt.

Kom gezellig langs in onze gestylde veranda met prachtig kerstdecor, waar we een knisperend vuurtje hebben, warme kerstdekentjes, nep sneeuwballen en natuurlijk een houten slee voor de perfecte foto. Door de muziekboxen klinkt de kerstmuziek en in je handen en lekkere warme kop Chocolademelk. Laat mij jouw kind of kinderen vastleggen in deze betoverende sfeer.

En dat is nog niet alles!

Naast foto’s kun je ook kiezen om persoonlijk ontworpen kerstkaarten te laten maken, ik zal met plezier een uniek ontwerp voor je creëren.

Bovendien zijn de foto’s van deze fotoshoot prachtige cadeaus voor opa en oma. 

Tip! Denk ook eens aan andere foto cadeau ideeën, zoals gepersonaliseerde puzzels en spaarpotten.

Het beste deel?
 Al deze foto producten zijn te vinden in je eigen persoonlijke fotogalerie.

Boek nu voor een nieuwe kerstervaring
&
maak deze Kerst extra speciaal!

Reserveren kan via de agenda

Reserveer snel, Alleen de weekenden in december zijn nog vrij. 

Boek nu de kerst mini shoot via mijn agenda of middels een berichtje. De volgende datums zijn wegens succes toegevoegd. 

prijs kerst shoot
fotoshoot kerst 2023
Deze te gekke achtergrond gaan we gebruiken.

Reserveer eenvoudig door het invullen van een afspraak via de agenda hieronder en wacht op de bevestiging. Binnen ongeveer 24 uur ontvang je de bevestiging, inclusief jouw definitieve tijdslot en een factuur om de betaling te voldoen.

*Belangrijk: Jouw plekje is pas definitief gereserveerd nadat het volledige bedrag voor jouw mini-fotoshoot is voldaan. Als de betaling na 1 week nog niet is ontvangen, komt jouw plekje beschikbaar voor anderen.

Deze mini fotoshoot is perfect geschikt voor kinderen  tot en met de leeftijdsgroep van groep 8.

Het decor is ontworpen voor maximaal 3 kinderen tegelijk. Voor de allerkleinsten is het prettig als ze al een beetje kunnen zitten.

Wil je graag individuele en foto’s van meerdere kinderen te samen, of heb je extra tijd nodig? We kunnen dan de fotoshoot met 10 minuten verlengen tegen een kleine meerprijs van €10,-. Als je geïnteresseerd bent, laat het me weten en we plannen een verlengde afspraak in.

Leuke tips:

Een leuk idee is om met de kleding mee te gaan in de kerst- en winterstijl. Denk aan warme kerstpyjama’s, gezellige kerstruien, stijlvol met een giletje en mooie blouse. Je mag van alles meenemen. En als extraatje heb ik hier kerstmutsen beschikbaar.

Tot ziens bij de kerst shoot, ik heb er zin!

Kinderfotografie

Mooie foto’s van je kind(eren). Net een tikkeltje anders! Unieke portretten met een vleugje magie. Dat wil jij toch ook?

Gezinsfotografie

Van Peuter tot Puber. Met je gezin of familie op de foto. Dierbare momenten. Een waardevolle herinnering voor later. 

Cake Smash

Hoera, Bijna 1 jaar! Dit is zo’n bijzonder moment. Dat wil je vastleggen. Taart en foto’s. Dit is gewoon te leuk!